27.08.2018


Asla kendi özünüzden kopmayın

Hollanda’da yaşayan bir dostumla sohbet ederken beni dehşete düşüren şeyler anlattı. Arkadaş, “Hocam Avrupa ülkeleri artık yaşanacak gibi değil. Avrupa son yıllarda zaten Ekonomik olarak da cazip değil. Bir çok arkadaşla konuştuk eğer hanımlarımızı ikna edersek Türkiye’ye yerleşmek istiyoruz. Geç olmadan çocuklarımızı kaybetmeden, çocuklarımız Müslüman olduklarını, dinlerini unutmamadan Türkiye’ye dönmeyi düşünüyoruz. Hocam, bilhassa Almanya, İsveç, Danimarka, Fransa ve Hollanda Müslüman aileleri bölüp parçalıyor. Müslüman aileleri çeşitli bahanelerle dağıtıyorlar. Çocuklarımızı elimizden alıyorlar. Okulda çocuklarımızın beyinleri yıkanıyor. Maalesef uyuşturucuya alışan Türk çocuklarının sayısında artış var. 

Çocuklarımızı elimizden alıyorlar 

Okulda çocuğun canı biraz sıkkın veya çocuk içine kapanıksa hemen 'ailen sana şiddet uyguluyor baskı yapıyordur' iftiralarında bulunup çocuklarımızı elimizden alıyorlar. Çocuğumuzu bizden koparıp koruyucu aile diye sapık, çarpık hayat yaşayan insanların yanına yerleştiriyorlar.   Genellikle Müslüman çocukları lezbiyen ve gay olan kişilerin evine yerleştiriyorlar. Çocuklarımızı Hrıstiyan veya ateist yapıyorlar. Çocuklarımızın bulunduğu adresi tesbit edip görmeye gitttiğimizde bizi mahkemeye çıkartıp hapse atıyorlar. Bu pisliği en çok Hollanda hükümeti yapıyor.” 

Bu pisliği bilinçli olarak yapıyorlar 

Arkadaşın anlattıklarını büyük dehşet içinde dinledim. Bu zulmü bu şerefsizliği yapanlara içimden ne geldiyse saydım. Kardeşlerim Avrupa’nın halini şerefsizliğini görün. Görün bakın Müslüman aileleri nasıl parçalıyorlar. Müslüman çocuğu kendilerine benzetmek için yaptıklarını görün.  Bu Ehli küfür Haçlı topluluğu Müslümanları değil Avrupa ülkelerinde yaşanmasını, Müslümanı kendi topraklarında bile yaşatmıyorlar. İstiyorlar ki İslam dininden olan herkes İslam’dan uzaklaşıp kendileri gibi ateist olsun. Veya kendileri gibi sapık bir hayat yaşasın.  Başaramayacaklar. Çünkü kalbe zuhur eden iman bir daha o kalpten çıkmaz. Allah aşkına soruyorum Müslüman olan bir annenin, babanın evladı, lezbiyen veya gay olan sapıkların yanında yetişmesine büyümesine yürek dayanır mı? Allah aşkına göz göre göre kim evladını ateşe atar?   Tek kelimeyle Almanya ve Hollanda bu pisliği bilinçli olarak yapıyor. Devletimiz de mutlaka Almanya ve Hollanda’yla görüşüp bu pisliği bir an önce temizlemelidir. Biz Müslümanlar nerede olursak olalım kesinlikle ehli küfür Haçlı topluluğunun oynuna gelmemeliyiz. Bizler Müslüman olduğumuzu göğsümüzü gere gere söylemeliyiz. Biz Müslümanlar, Haçlı topluluğunun pis iğrenç oyunlarına karşı bir olmalıyız. Yahudi topluluğu gibi biz Müslümanlar da birlik içinde olmalıyız. Gerçekten samimi duygularla biz Müslümanlar birlik içinde olursak İşte o zaman ehli küfür Haçlı topluluğu kaçacak delik arar. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÇOCUKLARIMIZI SAPIKLARIN ŞERRİNDEN, PİSLİĞİNDEN KORUSUN. ALLAH KALBİMİZDEKİ İMANI HER DAİM VAR ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.