25.08.2018


Şuursuz Müslüman Liderler!

Peygamber Efendimiz, “İslam tek bir millettir, ehli küfür de tek bir millettir” der. Ben de yıllardır sohbetlerimde, televizyon programları ve gazetedeki köşe yazılarımda Peygamber efendimizin bu sözlerini dile getirip Haçlı topluluğuna karşı biz Müslümanların birlik içinde olması gerektiğini söylerim. Ne yazık ki bugün yaşadığımız dünyada Peygamber efendimize yakışan ümmet şuuru yok. Şimdi bana, “Hocam, olur mu öyle şey? Görmüyor musunuz Cuma günleri camiler dolup taşıyor, her yıl binlerce insan Umre’ye ve Hacca gidiyor” diyebilirsiniz? 

İnsanların iman ve ameli konusunda hiç bir şey demiyorum. Şimdi belki bana kızanlar olabilir ama yinede içimden geçeni söyleyeceğim. Evet kalpleri mutlaka Allah bilir. İnsanların Hac ve Umre ziyaretlerinde bulunmaları da çok güzel. Benim söylemek istediğim İslam dünyasında İslami şuurunun olmayışıdır. İslam ülkelerinde, İslami şuur olmuş olsaydı İsrail ve Amerika ‘nın fitnesine kapılıp Müslümanlar hala birbirini öldürmezler.  

İslam dininden uzak yaşıyorlar 

Ya İslam ülkelerinin liderleri? İslam ülke liderlerinin hiçbirinde bırakın İslami şuura sahip olmasını, İslam dininden uzak yaşıyorlar. İslam liderlerinin ipi bugün İsrail ve Amerika’nın elindedir. Bu alçak liderler, İsrail, Amerika ne derse postu deldirmemek ve koltuğu kaptırmamak için onu yapıyorlar.  

Bakın Amerika’nın ve İsrail’in emrinde olan Suudi Arabistan kralı Selman bin Abdülaziz el Suudi, Müslüman kardeş ülke Türkiye’nin altını oymaya çalışıyor. Ülkemiz 40 yıldır PKK terör örgütüyle mücadele ederken, Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 40 yıllık terör belasından tam kurtulmak üzereyken Suudi Arabistan kralı Selman bin Abdülaziz el Suudi, terör örgütü PKK’ya ayakta kalması için 100 milyon dolar bağışta bulundu. 

Suudi kral Selman, elbette 100 milyon doları İsrail ve Amerika istediği için PKK terör örgütüne verdi. Soruyorum sizlere şuurlu bir Müslüman bu pisliği, kalleşliği yapar mı? İpi İsrail ve Amerika’nın elinde olursa haydi haydi her şerefsizliği kahpeliği yapar.  Hatırlarsanız bundan bir kaç ay önce Suudi Arabistan, Amerika ‘dan 300 milyar dolara silah satın aldığında Veliaht Prens Selman denen satılmış tıfıl cahil, “Kürt devleti kurulmalıdır, Kürt devletinin kurulması için biz elimizden geleni yaparız. Türkiye Kürt devletine karşı çıkarsa bir haftada Türkiye’yi haritadan sileriz” demişti? 

Türkiye'yi tehdit olarak görüyorlar  

Bu alçak satılmış cahil tıfıl, koltuğu, saltanatı, korumak postu deldirmemek, Amerika’ya İsrail’e yaranmak için boyundan büyük sözler sarfetti. Tekrar soruyorum şuurlu bir Müslüman, Haçlı topluluğuyla bir olup Müslüman kardeşine kalleşlik yapar mı? Derim ki uyanık olalım uyanık. Aptal olmayalım. Peygamber efendimizin dediği gibi birlik ve beraberlik içinde olalım. Şuursuz olduğumuz müddetçe biliniz ki ehli küfür Haçlı topluluğu, biz Müslümanları mezhep safsatasıyla, cemaatlerle bölüp parçalamaya devam edecektir. İşte Amerika, İsrail ve Avrupa, Devlet Başkanımız Erdoğan’a bu pis oyunları bozduğu, ümmete sahip çıktığı için düşmanlar. Değişen yeni dünya düzeninde Türkiye’yi tehdit olarak gördükleri için bize düşmanlar. Türkiye, bağımsız bir duruş sergilediği için düşmanlar. Bu düşmanlıkların karşısında ümmet şuuruyla durup galip gelmeliyiz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA SAMİMİ DUYGULARLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH MÜSLÜMANLARIN İÇİNE SOKULMUŞ FİTNE VE FESATLIĞI YOK EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.