02.09.2018


Hepsini vatandaşlıktan çıkarın

Haberleri izlerken birden son dakika yazısı gördüm. Son dakika yazısında Fetullahçı terör örgütünün sözde hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün Kardeşi Kemal Öksüz’ün Ermenistan’da yakalandığı yazıyordu.  Allah Allah bu adamın ismi kiminle anılıyordu derken birden Kemal Kılıçdaroğlu ile anıldığı aklıma geldi. FETÖ’cü terörist Kemal Öksüz‘ün 17-25 Aralık darbe girişimi öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Amerika’da görüştüğünü hatırladım. Kemal Öksüz denen bu FETÖ’cü terörist, Türk güvenlik güçleri tarafından aranırken, aynı zamanda Amerika’da sahtecilik ve dolandırıcılık suçundan kırmızı bültenle de aranıyordu. Ermenistan bakalım bu teröristi bize mi? Yoksa Amerika’ya mı teslim edecek? Bunu hep beraber göreceğiz. 

Kılıçdaroğlu dua etmeye başlamıştır 

Kim bilir belki şu sıralar Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık darbe girişimi öncesi Amerika’daki sır görüşmelerin ortaya çıkmaması ve Öksüz’ün Türkiye’ye teslim edilmemesi için inancı doğrultusunda dua etmeye başlamıştır. Eğer Öksüz Türkiye’ye teslim edilirse işte o zaman Kemal Kılıçdaroğlu yandı demektir. Kardeşlerim FETÖ’cü teröristler, PKK’lı teröristler gibi rengi, şekli belli olmayan bukalemun gibi yaratıklardır. Bu hainler, hiç bir zaman sinsi faliyetlerinden vazgeçmeyeceklerdir. Bulundukları veya kaçtıkları ülkelerde ülkemizi bölüp parçalamak için fırsatını bulduklarında yeniden hainliğe kalkışacaklardır. Bu hainlerin, henüz devletin içinden temizlendiğini sanmıyorum. Bu hainler tekrar palazlanana kadar CHP ve İP‘ te olduğu gibi değişik partilerde faaliyet içinde olacaklardır. 

Hak ettikleri cezayı çeksinler 

Yurtdışına kaçan FETÖ’cülerin alenen Türkiye’ye karşı düşmanlıklarını medyadan hep beraber takip ediyoruz. Yani Türkiye’ye karşı her türlü pisliği yapmak ve Türkiye’ye zarar vermek için bulundukları ülkelerde lobi çalışmaları yaptıklarıda bilinmektedir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzülecek ama ben derim ki, ülkemizdeki FETÖ’cü hainler hak ettikleri cezayı çeksinler. Amerika, Avrupa, İngiltere ve değişik ülkelerde bulunan FETÖ’cüleri Türkiye’ye iade etmeyeceklerine göre o zaman bu hainlerin Türkiye ile bağlantıları tamamen kesilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından hepsi çıkarılmalıdır. Bu hainlerin Türkiye ile bağlantıları kesilirse hiç olmazsa bulundukları ülkelerdeki etkinlikleri biraz olsun ortadan kalkmış olur. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARI HELAK ETSİN. ALLAH FETÖ’CÜ GİBİ MÜNAFIKLARI DA HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.