01.10.2018


Amerika, Türkçe bilen ajan arıyormuş

Gazeteleri okurken gözüme bir haber takıldı. Haberde Amerikan Merkezi istihbaratı CIA’nin Türkçe bilen ajan aradığı yazıyordu. CIA’ye, yeni stratejisini ve Amerika’ya rakip ulus devletlere karşı faaliyetlerine odaklanacaklarını söyleyen CIA başkanı Gına Haspel, özellikle Arapça, Çince, Farsça ve Türkçe bilen kişileri ajan olarak işe almak istediklerini söylemiş. CIA, bu ajanları terör olaylarına karşı rakip ulus devletlerini yakından takip etmek için alacakmış! Hem de özellikle Türkçe bilen ajan alacaklarmış! Merak ediyorum CIA ajanları Türkiye’den mi, yoksa Amerika’da yaşayan Tükçe bilen kişilerden mi olacak? Amerika’da Türkçe bilen kanı bozuk çok kişi var. Yıllardır yetiştirip besledikleri FETÖ’cüler, dünyanın dört bir yanında açtıkları okullar nedeniyle zaten Amerika’ya ajanlık yapıyor. 40 yıldır sinsi yollarla devletin her birimine sinsice sızmış olan FETÖ’cüler, devletin tüm sırlarını başta Amerika, İsrail, İngiltere, Almanya olmak üzere çoğu ülkeye vermiş. 

Cıa daha neyin peşinde 

Ergenekon ve Balyoz safsatalarıyla devletin en mahrem yerlerine girip gizli belgeleri alıp başka ülkelere servis ettiler. Amerikan merkezi istihbaratı CIA daha neyin peşinde ki, Türkiye’yi yakından takip etmek mi istiyor? Yoksa devletin içinden çoğu FETÖ’cü temizlendikten sonra sağlıklı bilgi sahibi olamadıkları için mi ajan arıyor? Teröre karşı önlem için ajan arıyorsunuz öyle mi? Ey Amerika Dünya’ya terör ihraç eden siz değil misiniz? Dünyayı yaşanmaz kılan, İsrail’in Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Suriye’yi, Irak’ı, Yemen’i yaşanmaz kılan, İslam coğrafyasında taş üstünde taş bırakmayan, milyonlarca insanı öldüren, insanları evsiz, barksız, işsiz bırakan siz değil misiniz? Ey Amerika, CIA’nin ve istihbaratçılarınız tarafından yetiştirdiğiniz ve kurduğunuz DEAŞ denen sözde terör örgütü yüzünden Iraklı, Suriyeli, Yemenli, Afrikalı insanlar Ege ve Akdeniz’de boğularak ölüyor. Utanmadan teröre karşı önlem almak istiyoruz diyorsunuz. İllaki Türkçe bilen ajan istiyorsanız, Pensilvanya’da elinizin altında hazırlar. Merak etmeyin geçmişte olduğu gibi FETÖ’cüler size seve seve ajanlık yapmaya devam ederler. 

O planlar zor tutar 

Ey Amerika, istediğin kadar ajan al, istediğin kadar teknolojiye sahip ol, istediğin kadar karaktersiz insanları satın al, istediğin kadar Arap liderlerin ipini elinde tut. Artık bundan sonra Yahudi gazetelerinin yayacağı fitneler, algı operasyonları işe yaramayacak. İnsanların gözü açıldı ve sizin ne kadar şerefsiz, hain fitneci olduğunuzu gördüler. Yani alışıla gelmiş her ne planınız varsa, o planlarınız bundan sonra zor tutar. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH PARA, MAKAM, MEVKİ İÇİN BAŞKA ÜLKELERE AJANLIK YAPAN HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH CÜMLEMİZİ DEVLETİNE VE MİLLETİNE HAYIRLI OLANLARDAN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BARABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.