08.10.2018


Bekamız ve güvenliğimiz için Münbiç'e girelim

Amerika, PKK’nın ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’nin Münbiç’ten ayrılacağına dair Türkiye’ye defalarca söz vermişti. Ancak Amerika her zamanki gibi yine yalancı ve güvenilmez olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye’nin Fırat Kalkan’ı ve Zeytin Dalı harekatlarından sonra yeni hedefi Münbiç olduğunu bilen kanı bozuk, şerefsiz PKK ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’li teröristler, Türk Askeri’nin operasyonlarına karşı Münbiç’te Hendek kazmaya başladı.  Amerika’ya sormak gerekir. “Ey Amerika, sen PKK ve PYD’nin Münbiç’i terk edeceğine dair bize söz vermemiş miydin? Senin desteklediğin bu teröristler, Münbiç’i terk etmesi gerekirken neden Münbiç şehir merkezi civarında Hendek kazıyor?  Hadi sözünü tut ve o teröristleri Menbiç’ten çıkar? Yoksa biz Münbiç’e girer desteklediğin o teröristleri analarından doğduğuna pişman ederiz. Kazdıkları hendekleri o teröristlere mezar ederiz” demeliyiz. 

Amerika silahları boşuna mı verdi 

Gerçi desekte hiç bir şey değişmez. Çünkü Amerika, İsrail, Rusya, İngiltere ve Avrupa Kürt devletini kurmakta kararlı. Amerika boşuna mı on binlerce TIR ve uçak dolusu ağır silahları PKK’ya ve PYD’ye verdi? Boşuna mı PKK ve PYD’li teröristleri eğitiyor? Kardeşlerim hatırlarsanız Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sık sık, “MÜnbiç’e de gireceğiz” diyor? Devlet Başkanımız Erdoğan, bu sözleri boşuna söylemiyor. Ülkemizin güvenliğini ve bekasını düşündüğü için Münbiç’e gireceğiz diyor. Evet içeride teröristlere karşı yürütülen operasyonlar gayet başarılı. Sınırlarımız içindeki teröristler tek tek temizleniyor. Sınırlarımıza karakollar, kuleler, beton duvarlar örüldü, gözetleme kuleleri yapıldı. Bence bunlar aşılmaz değildir. Bu önlemlerle terör eylemleri son bulmaz.  

Asıl tehdit sınırın öte yanında 

Terörist isterse bir şekilde bu önlemleri aşabilir. Esas tehdit sınırımızın öte yanında. Fırat’ın doğusundaki terör örgütleri PKK ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD, ülkemizin coğrafi bütünlüğüne tehdittir. Bugün Münbiç’te İsrail ve Amerika’nın yetiştirdiği 100 bine yakın PKK’lı terörist var. Derim ki, Artık daha çok canımızın yanmaması ve bekamız için sınırımıza 40 kilometre mesafedeki Münbiç’e girelim. Amerika ve İsrail’in yetiştirdiği PKK ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’li teröristleri temizleyelim. Böylece hem İsrail’in Büyük Ortadoğu projesinin, hem de Kürt devletinin kurulmasını ve ülkemize karşı yeni eylemlerin önüne geçmiş oluruz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HAİN TERÖRİSTLERİ HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZE ZEVAL VERMEK İSTEYENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.