10.10.2018


Atatürk'ün ve milletin ahını alan CHP

Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’daki AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış konuşmasında İsmet İnönü’nün, Amerikan kaynaklı Marshall yardımları sonrasında sevinçle Amerikan bayrağını salladığı resmîni gösterdi.  Devlet Başkanımız Erdoğan’ın gösterdiği resimi ve eleştiri sözlerini ekranda duyduğumda, “Ah be Başkan’ım, İnönü sadece Amerika’dan yardım aldıktan sonra Amerikan bayrağını sallamadı ki. Keşke İnönü’nün başta Atatürk’e yaptığı ihaneti, rahmetli Adnan Menderes’in idamındaki rolünü, milletimize yaptığı zülümleri ve milletimizin dini yaşamına koyduğu yasakları da anlatsan ne güzel olurdu” dedim.Belki bugünkü gençlik, İsmet İnönü’nün Atatürk’e yaptığı ihaneti, millete yaptığı zulmü bilmiyor olabilir. 

Ulusçu kadroları tasfiye etti 

Rahmeti Atatürk hastalanıp yatağa düştüğü andan itibaren İsmet İnönü Atatürk’e ihanet etmeye başladı. İsmet İnönü Atatürk’e ait tüm eserleri yok etti. İsmet İnönü, Atatürk döneminde gerçekleştirilen ekonomik atılımları planlayan, uygulayan ve geliştiren ulusçu kadroları tasfiye etti. Atatürk’ün kurduğu sanayi kuruluşlarını kapattı.  Yani Atatürk’ün yaptığı sanayi hamleleri ve kurduğu sanayiler devam etseydi bugün Türkiye belki dünyanın en güçlü ülkesi olmuş olacaktı. İnönü’nün içinde sinsi Atatürk düşmanlığı vardı. Cumhurbaşkanı olur olmaz İsmet İnönü, paraların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldırıp kendi resmini koydu. Atatürk, Ezan’ın aslı gibi okunmasını istemişti. İnönü ise Atatürk rahmetli olur olmaz ezanı yasakladı. İnönü, Kur'an-ı Kerim’i de, İnsanların dini eğitimi ve dini yaşamına da yasak getirmişti. Atatürk, devlet ve millet için tehlikeli gördüğü mason localarını kapattı. İnönü ise Atatürk’ün kapattığı mason localarını yeniden açtı. İsmet İnönü’nün yaptıkları sadece bunlar değil. Rahmetli Adnan Menderes’in idam edilişinde İsmet İnönü rolü vardı. Cemal Gürsel anılarında, “27 Mayıs ihtilali’ni yaptıran CHP ve İsmet İnönü’nün baskılarına ses çıkaramadım, Adnan Menderes’in idamına müdehale edemedim” diyor. İnönü ve CHP’nin Adnan Menderes’in idamında rolü olduğunu resmî ve tarihi belgelerde bulabilirsiniz. 

İnönü'nün yolundan gidiyorlar 

Derim ki bugünkü CHP, Atatürk’ün değil, Atatürk’e ihanet eden, millete ve milletin dini yaşamına yasak koyan, Amerika’yla yaptığı anlaşmalarla ülkemizin geleceğini karartan İsmet İnönü’nün yolundan gidiyor. Atatürk’ün resminin arkasına saklanan CHP, milli değer olan Atatürk’ü siyasi malzeme olarak kullanıyor. Halbuki siyasette ve ticarette milli ve manevi değerler sermaye edilmemelidir. Öyle sanıyorum ki bugünkü siyasilerimizin çoğunun kelime hazineleri zayıf veya fikir üretemediklerinden dolayı olsa gerek, sık sık Atatürk’ü veya İslam dinini kullanıyorlar. Bilhassa yıllardır CHP’nin peşinden koşan ulusalcılara sesleniyorum. Gözünüzü açın ve gerçekleri görün. Körü körüne peşinden gittiğiniz bugünkü CHP, Atatürk’ün partisi filan değil. Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’yle ittifak yapan CHP nasıl Atatürkçü olabilir? Bugünkü CHP, Amerika’yla yaptığı anlaşmalarla ülkemizin geleceğini karartan ve Atatürk’e ihanet eden İnönü’nün çizgisindeki CHP’dir. Zaten Atatürk’ün ve milletin ahı üzerinde olan CHP’nin iktidara gelmesi de mümkün değil. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GERÇEKLERİ GÖREMEYENLERE GERÇEKLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN. ALLAH MİLLETİMİZE HAYIRLI HİZMETLERDE BULAN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.