29.10.2018


Sina Adası’nda yeni Filistin devleti

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Filistin Özel Raportörü Michael Lynk, siyonistletin 50 yıl boyunca Batı Yaka’da yasadışı yerleşimlerle işgalini sürdürdüklerini söyledi. “İşgalci İsrail’in Batı Yaka’nın tamamını ele geçirmeye ve bölgenin yavaş yavaş ilhakına şahit oluyoruz” dedi. Filistin Özel Raportörü Michael Lynk, siyonist İsrail’in Gazze’ye gönderilen yardımlara bile müdehale ettiğini belirterek, “Gazze’de insanların durumu hiç iyi değil” açıklamasında bulundu. Lynk, Filistinli mahkumların aileleriyle görüştürülmediğini, işkence yapıldığını sözlerine ekledi.  Evet Birleşmiş Milletler Filistin Özel Raportörü Michael Lynk, İsrail’in Filistin’i ilhak edişini rapor haline getirip basınla paylaştı. Peki bu raporu okuyup tepki gösteren ülke olacak mı? İsrail’e, “Dur ne yapıyorsun? Bu yaptığın gangsterliklerle uluslararası hukuku çiğniyorsun” diyebilecek bir ülke var mı? 

Filistin halkı topraklarından olacak 

Hadi Amerika’yı, İngiltere’yi, Avrupa’yı bir kenara bırakalım. Ya Ortadoğu'daki İslam ülkelerinden İsrail’in bu şerefsizliğine tepki gösteren olur mu? Hayır kesinlikle olmaz. Çünkü bugünkü sözde liderler, İsrail’in, Amerika’nın köpeği oldukları için tepki gösteremezler.  Kardeşlerim belki bu yazdıklarım içimizi acıtacak ama, öyle sanıyorum ki bir kaç yıl sonra Filistin halkı tamamen kendi topraklarından çıkarılacak. Siyonist İsrail, Filistin topraklarına tamamen sahip olacak. Peki Filistinlilerin durumu ne olacak derseniz? Yine öyle sanıyorum ki, Amerika, İsrail, Mısır ve Suudi Arabistan, Filistinlilere yeni devlet kurmak için aralarında anlaştılar.   Yalnız kurulucak olan yeni Filistin devleti, Filistin topraklarında değil Sina Yarımadası’nda olacak. Bana göre bugünkü Filistin yönetimine bu projeyi kabul ettirecekler. “Ya olur mu, Kudüs bizim kutsalımız, Mescid-i Aksa biz Müslümanların ilk kıblesi, biz bu haydutluğu kabul etmeyiz” derseniz, ben de “Geçti borun pazarı” derim.  Hangi Müslümanlıktan,hangi kıbleden bahsediyorsunuz derim. Biz Müslümanlar samimi olmuş olsaydık, İsrail’in Filistinlilere yıllardır yaptığı katliamlara, zulümlere zamanında karşı çıkardık. 

Türkiye'den başka sahip çıkan yok 

Görmüyor musunuz Filistin davasına, Filistin halkına Türkiye’den başka hiç bir İslam ülkesi sahip çıkmadığını? Siz Suudi Arabistan yöneticilerini, veya diğer Arap ülke liderlerini samimi Müslüman mı sanıyorsunuz? İsrail’e yaranmak için Gazze’yi savaş uçaklarıyla bombalayan Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri liderleri mi samimi, şuurlu Müslüman? Trump’ın, “Suudi Arabistan’ın en tepesine kendi adamımızı yerleştirdik” dediğini hatırlar mısınız? Amerika Suudi Arabistan’a veliaht olarak, Prens Muhammed’i atadıktan sonra Suudi Arabistan kabak çiçeği gibi açıldı. Prens Muhammed, Trump’ın Yahudi damadı Jared Kushner’den gaz aldıktan sonra kutsal topraklara kilise ve havra yaptırmaya başladı. Suudi Arabistan medyası, Müslümanları katleden, İslam coğrafyasını yaşanmaz kılan, İslam ülkelerini bölüp parçalayan İsrailli politikacıları yere göğe sığdıramıyor. Bunlar samimi Müslüman öyle mi? Tükürürüm böylesi sözde Müslümanlara,münafıklara, dinine hainlik edenlere. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH SAMİMİ MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN. ALLAH BU KADAR ZÜLME, HAİNLİĞE RAĞMEN GÖZÜ AÇILMAMIŞ OLANLARIN GÖZÜNÜ AÇSIN, ONLARA DA UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.