31.10.2018


Kul kurar kader güler

Suriye’de 7 yıldır süren iç savaş inşallah İstanbul’daki liderler toplantısıyla son bulur. Amerika’nın, İsrail’in, Rusya ve katil Esad’ın savaş uçaklarından atılan bombalardan 800 bin Suriyeli hayatını kaybetti. Tabi canlarını kurtarmak için yollarda, denizlerde ölenler hariç.  7 yıl boyunca Suriye’ye sözde barış gelsin diye çok sayıda toplantılar yapıldı. Yalnız bugüne kadar yapılan toplantılar hep leş yiyicileri tarafından düzenlendiği için sonuç alınamadı.  Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplanan Rusya, Fransa ve Almanya liderleri, toplantı sonrasında yaptıkları açıklamada, “Bir an önce Suriye’de siyasi çözüm bulunmalıdır. Suriye’de ateşkes kalıcı olmalı, Suriye’nin toprak bütünlüğü korunmalı ve terör örgütleri temizlenmelidir” dediler.  Kardeşlerim Merkel ve Macron Suriye’deki iç savaştan fazla çıkarları olamayacağından dolayı belki Suriye’de savaşın bitmesini istiyor olabilirler. Ancak ben Rus lider Putin’in Amerika ve İsrail’in Suriye’de barış istediklerine inanmıyorum.  

Suriye'deki iç savaş işlerine geliyor 

Çünkü Ortadoğu’daki Suriye’deki iç savaş ve karışıklıklar Rusya’nın, İsrail ve Amerika'nın işine geliyor. Hele hele Rus lider Putin, katil Esad’ı kesinlikle gözden çıkarmaz. Putin, Suriye’deki iç savaş sonrası Esad’ın, “Gel beni koru” demesiyle birlikte Suriye’nin yarısına sahip oldu. Bugün Suriye’nin bir çok yerinde Rus askeri üssü var. Amerika’da aynı şekilde DEAŞ’ı bahane ederek Suriye topraklarına üsler kurdu. Büyük Ortadoğu projesinin sahibi olan İsrail, zaten islam ülkelerinde hiç bir zaman huzur Saadet olsun istemez. İsrail, islam ülkelerini yönetmek için islam ülkelerinin bölünüp parçalanmasını ister. İsrailin projesiyle Amerika, 10 binlerce TIR dolusu ve kargo uçağıyla terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye, YPG’ye Kürt devleti kurmaları için ağar silahlar verdi. 

Üç devlet kurulmasını istiyorlar 

Amerika’nın terör örgütlerine verdiği silahlar kesinlikle bize karşı kullanılacaktır. Amerika ve İsrail, Suriye’de Kürt devleti, Arap devleti, Esad’ın da Lazkiye civarında devlet kurmasını istiyor. Neyse kul kurar kader güler. Allah’ınd a mutlaka bir hesabı vardır. Haçlı topluluğunun Ortadoğu’daki şerefsizce pis oyunlara rağmen Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Suriye’de iç savaş İnşallah son bulacak gibi. Devlet Başkanımız Erdoğan, Ortadoğu’ya, islam ülkelerine huzur ve saadet gelsin, Müslümanlar Haçlı topluluğun fitnesine gelmesin, Müslümanlar bir birini öldürmesin, Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olsun diye uğraşıyor. Devlet Başkanımız Erdoğan, aynı zamanda bu gayretiyle İsrail’in büyük Ortadoğu projesini, ülkemizi tehdit eden Kürt devleti projesini de bozmuş olacak. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA BİRLİK VE BERABERLİK NASİP ETSİN. ALLAH DÜNYA’NIN HUZURUNU BOZAN, MASUM İNSANLARI ÖLDÜRENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.