03.11.2018


Bulgaristan değil evladım, İstanbul!

2 gün önce otelin birinde arkadaşımla kahve içme bahanesiyle sohbet etmek için buluştuk. Otelden içeri girerken bellboy, “Hocam sizce yeni havalimanı nasıl oldu” diye sordu. Ben de, “Çok hayırlı bir iş oldu, Allah inşallah bereketini verir” dedim. Bellboy tekrar, “Ama Hocam, bu kadar masrafa gerek var mıydı? Yeni havalimanına iniş yapmak isteyen uçaklar Bulgaristan hava sahasını kullanacakmış? Bulgaristan hava sahasını kullandığımız için Bulgaristan’a para verecekmişiz” dedi.  “Evladım Bulgaristan hava sahası da nereden çıktı? Bulgaristan nere İstanbul nere? Kendi hava sahamız gayet yeterli, sana bu aptalca hikayeyi kim söyledi” cevabını verdim. “Hocam haritadan baktım yeni havalimanı Bulgaristan sınırına yakın.”  “Evladım sana okulda coğrafya dersi vermediler mi?”  “Valla Hocam, sosyal medyada herkes öyle söylüyor.”  “Hay sizin sosyal medyanıza, hay sizin kafasızlılığınıza. Allah’ın verdiği akıl nimetini biraz kullanın. Sizin gibi aptalları elbette birileri kullanır ve kandırırlar” deyip içeri girdim. 

İnsanları kandırıp yönlendiriyorlar 

Kardeşlerim ülkemizin büyümesini, gelişmesini, bağımsız olmasını istemeyenler geçmişte olduğu gibi bugün de var. İçimizde kanı bozuk olanlarla, dışarıdaki Türkiye düşmanları genellikle sosyal medyada cahil cühela insanları kandırıp yönlendiriyor. Sosyal medyayı kullananlar genellikle FETÖ’cüler, CHP’liler, PKK terör örgütü, PKK’nın siyasi kolu HDP’liler ve ülkemiz üzerinde hesapları olan yabancı ajanlardır. Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye’nin her alanda büyümesi bu şerefsizleri delirtiyor.  Türk mimar ve mühendisler tarafından yapılan yeni İstanbul Havalimanı, iğneden ipliğe her şeyiyle yerli malzemelerle yapıldı. Son sistem teknolojiyle yapılan İstanbul Havalimanı, güvenlik açısından da çok iyi durumda. Tam kapasiteyle çalışmaya başladığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi, 300’den fazla uçuş noktası ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak. 

Her türlü hain girişime rağmen bitirdik 

Geriye sadece işletmesi kalıyor. O da sorun değil. Çünkü dünyanın gıptayla izlediği Türk Hava Yolları'nı bugünlere getiren, büyüten, dünyanın her noktasına uçmayı sağlayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi var. Bu ekibin Allah’ın izni ile milli gururumuz olan Türk Hava Yolları'nı dünyanın bir numarası yapacağına inanıyorum. Başarılarına başarı katacaklardır. Yani bu ekip İstanbul havalimanına inecek olan uçakları, Bulgaristan hava sahasından değil kendi hava sahamızdan indiriyorlar. Allah’ıma şükürler olsun ki, gezi olaylarına, FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpasına, 15 Temmuz darbe girişimine, içimizdeki hainlere, dışarıdaki Türkiye düşmanlarına rağmen dünyanın en büyük 3 havalimanından biri olan İstanbul havalimanını kısa sürede bitirdik. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE, DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNAN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ DAHA GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.